Eén venster  voor al uw  informatie

One window 
for all your 
information

Wie zijn we?

Welkom bij R&C Desk, uw vertrouwde partner in het navigeren door de complexe wereld van vrachtvervoer naar Afrika. Als gespecialiseerd bedrijf zijn we trots op onze expertise in het opstellen van ontheffingen die zorgen voor een vlotte en conforme reis voor uw waardevolle vracht.

Bij R&C Desk begrijpen we de unieke uitdagingen en regelgeving die komen kijken bij het verzenden van goederen naar Afrika. Ons toegewijde team van professionals streeft ernaar om oplossingen op maat te bieden die voldoen aan uw specifieke behoeften. Of u nu te maken hebt met ingewikkelde douanevereisten, door diverse logistieke landschappen moet navigeren of specifieke nuances in de sector moet aanpakken, wij kunnen het aan.


                                Onze uitgebreide benadering van ECTN-services is ontworpen om het proces te vereenvoudigen en u een gerust gevoel en efficientie te bieden. Wij geven prioriteit aan transparantie, betrouwbaarheid en naleving van de regelgeving om ervoor te zorgen dat uw vracht zijn bestemming in Afrika bereikt zonder onnodige complicaties.

Werk samen met R&C Desk voor een soepel en veilig vrachtvervoer. Wij zijn er om uitdagingen om te zetten in opportuniteiten en uw reis naar Afrika zo eenvoudig mogelijk te maken.


Over ons..

Gecertificeerd deskundige

  • Snelle doorlooptijd - ECTN/BESC ontwerp in minder dan 72 uur.* 
  • Eén account voor al uw ECTN/BESC/BIETC, eenvoudig beheer.
  • Uitzonderlijke online aanvraag - altijd beschikbaar.
  • Eenvoudig beheer van ECTN - vergoedingen met een vooruitbetaalde rekening.
  • Veilige en vertrouwelijke ECTN/BESC/BIETC-verwerking.
  • Competitieve prijzen voor alle bestemmingshavens.
  • Eenvoudige facturering met één factuur per order /ECTN/BESC.
  • Geautoriseerde en erkende Shipper Council Agent voor uw gemak.
  • Deskundig team met jarenlange ervaring voor meerdere verladersraad autoriteiten.

* mits alle documenten beschikbaar zijn


Wat is R&C Desk?

Welkom bij R&C Desk, uw alles-in-één oplossing voor gestroomlijnd Waiver/ECTN/BESC/LC. Ons platform biedt een gebruiksvriendelijk portaal dat u volledige controle biedt over uw waiver/ECTN/BESC/LC-orders. Met R&C Desk kunt u moeiteloos in contact blijven met onze toegewijde professionals, waardoor u tijdens het hele proces verzekerd bent van vlotte communicatie.

Via ons intuïtieve portaal kunt u eenvoudig waiver/ECTN/BESC/LC-orders indienen, volgen en beheren. Of het nu gaat om douanevereisten, logistiek of industriespecifieke nuances, R&C Desk vereenvoudigt de hele ervaring. Ons platform is ontworpen met het oog op efficiëntie en geeft u de middelen om op de hoogte en onder controle te blijven.

Ervaar het gemak van een gecentraliseerde plek waar u kunt communiceren met onze experts, de voortgang van uw orders kunt volgen en real-time updates kunt ontvangen. Bij R&C Desk zetten we ons in voor een transparante en coöperatieve omgeving, zodat uw waiver/ECTN/BESC/LC management zo soepel mogelijk verloopt

Sluit u aan bij R&C Desk en ontdek een nieuw niveau van controle en communicatie bij het beheer van afstandsverklaringen. Uw succes is onze prioriteit en ons platform is er om u bij elke stap te ondersteunen.


KlantenportaalNu inloggen of Account aanmaken

Welkom bij onze klantenportal op R&C Desk - uw one-stop oplossing voor gestroomlijnd order- en factuurbeheer. Volg uw orders, bekijk gedetailleerde facturen en houd eenvoudig uw vooruitbetalingskrediet in de gaten, allemaal op één plek. Het portaal heeft ook een directe chatfunctie, zodat u vlot met onze experts kunt communiceren. Ervaar efficiëntie, transparantie en directe communicatie binnen handbereik met ons Klantenportaal.


Wat is vooruitbetaling?

Versnel de verwerking van uw bestellingen met onze zorgeloze vooruitbetalingsoptie bij R&C Desk. We begrijpen dat tijd van essentieel belang is als het gaat om het voldoen aan de eisen van uw bedrijf. Door te kiezen voor een vooruitbetaling kunt u het hele orderverwerkingsproces versnellen, zodat u verzekerd bent van een snelle en efficiënte service.

Zo werkt het: plaats een vooruitbetaling bij ons en zie hoe uw bestellingen vooraan in de rij komen te staan. Dankzij deze prioritaire verwerking kunt u genieten van snellere doorlooptijden, waardoor u een concurrentievoordeel hebt in de snelle zakenwereld van vandaag de dag.

Bij R&C Desk waarderen we uw tijd en het belang van tijdige leveringen. Onze vooruitbetalingsoptie is ontworpen om aan te sluiten bij uw urgentie en biedt een eenvoudige oplossing voor diegenen die op zoek zijn naar snelle services. Het is een eenvoudige en effectieve manier om u ervaring met ons te optimaliseren, zodat u dossiers snel en efficiënt worden uitgevoerd.

Kies voor de optie Advance Deposit bij R&C Desk en ervaar zelf de voordelen van een versnelde orderverwerking. Uw tevredenheid is onze prioriteit en wij zetten ons in om resultaten te leveren die aansluiten bij het tempo van uw bedrijf.

Stuur ons vandaag nog een bericht om aan de slag te gaan!Neem contact met ons op


Voordelen van vooruitbetaling

Geen wachttijd

We hoeven niet te wachten tot de transactie binnen is voordat we uw afschrijving kunnen verwerken.

Minder bankkosten

Eén grote betaling = minder bankkosten

Geen micromanagement nodig

Met vooruitbetaling hoeft u niet voor elke afzonderlijke bestelling te betalen. U krijgt een waarschuwing als uw tegoed te laag wordt voor uw volgende bestelling.


Veel gestelde vragen (FAQ)

Ga naar FAQ

Waar wacht u nog op?

Laat ons ervoor zorgen dat u de juiste Electronical Cargo Tracking Note voor uw zending heeft!

Waar wacht u nog op?

Laat ons ervoor zorgen dat u de juiste Electronical Cargo Tracking Note voor uw zending heeft!